Kókuszolaj 1000ml

980 Ft / db
A kókuszolaj 50%- ban tartalmaz laurinsavat, mely a szervezetbe jutva elpusztítja a baktériumokat és vírusokat. A kókuszolaj jól méregtelenít, megszüntetheti a gyomor és a bél rendellenességeit. A kókuszolaj 92%-ban telített zsírsavakat tartalmaz, melyek gombaölő és antibakteriális hatással is bírnak. Megelőző szerepet játszik a szívbetegségek elkerülésében, mivel segít egyensúlyban tartani a koleszterinszintet, továbbá megőrzi az érfalak rugalmasságát. A kókuszolaj elengedhetetlen fehérjeforrása a hajszálaknak, rendszeres használatával pedig megelőzhető illetve leküzdhető a korpásodás is. Hidratálja a bőrt, megelőzi annak elzsírosodását, az arcra kenve pedig a ráncoktól is megszabadulhatunk. Bőrsejtregeneráló hatása miatt a kókuszolaj kiválóan alkalmazható sebhelyek és hegek kezelésére is.

A kókuszolaj 50%- ban tartalmaz laurinsavat, mely a szervezetbe jutva elpusztítja a baktériumokat és vírusokat. A kókuszolaj jól méregtelenít, megszüntetheti a gyomor és a bél rendellenességeit. A kókuszolaj 92%-ban telített zsírsavakat tartalmaz, melyek gombaölő és antibakteriális hatással is bírnak. Megelőző szerepet játszik a szívbetegségek elkerülésében, mivel segít egyensúlyban tartani a koleszterinszintet, továbbá megőrzi az érfalak rugalmasságát.

A kókuszolaj elengedhetetlen fehérjeforrása a hajszálaknak, rendszeres használatával pedig megelőzhető illetve leküzdhető a korpásodás is. Hidratálja a bőrt, megelőzi annak elzsírosodását, az arcra kenve pedig a ráncoktól is megszabadulhatunk. Bőrsejtregeneráló hatása miatt a kókuszolaj kiválóan alkalmazható sebhelyek és hegek kezelésére is.