Mandulafehérje por 200g
A mandulafehérje 100%-ban természetes eredetű, színtiszta növényi fehérjeforrás. Tökéletes fehérjepótlást biztosít vegetáriánusok, vegánok és aktív, egészséges életmódot élők számára. Gluténmentes, laktózmentes, szójamentes! Kellemesen diós ízének köszönhetően az egyik legfinomabb növényi fehérjepor. |
|
|
|
Szerezhető hűségpontok: | 46 |
Leírás és Paraméterek
Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a növényi eredetű fehérjeporok, melyek közül a mandulafehérje kellemes ízével és magas ballasztanyag tartalmával tűnik ki. Számos fehérjeforrás egyben allergén is (pl. tejsavó, tojás, kazein, szója), így ezek fogyasztása sokak számára tiltott, számukra ideális választás a mandulafehérje, ami ráadásul természetes módon gluténmentes is. A mandulafehérjét teljes mértékben mandulából nyerik ki, az értékes fehérjék mellett így kálciumban, káliumban és magnéziumban is bővelkedik.
Felhasználási javaslat
A mandulafehérje kellemes diós ízének köszönhetően akár magában vízzel vagy növényi tejjel elkeverve is fogyasztható. Emellett keverhető reggeli smoothie-ba, turmixba, kásába, shake-be. Számos étel dúsítható mandulafehérjével így pl. készíthetünk fehérjés-palacsintát, gofrit, keverhetjük főzelékbe, de akár házi protein szelet készítéséhez is tökéletes összetevő. Sütés esetében szinte bármilyen liszt kiváltható harmadrészt fehérjeporral (pl. piskóta, muffin, linzer tészták stb.).
Származási hely | Kína |
Átlagos tápérték 100g termékben | |
Energia | 1537 / 367 kj / kcal |
Zsír | 11 g |
ebből telített zsírsavak | 1 g |
Szénhidrát | 9,5 g |
ebből cukrok | 6,3 g |
Fehérje | 50 g |
A tápérték adatok tájékoztató jellegűek! A csomagoláson feltüntetett aktuális tápértékek eltérhetnek az itt megadottaktól. Kérjük az aktuális tápértékekről érdeklődjenek Kollégáinknál! |